Palvelut

 

Svenska Suomeksi

 
Alkuun
 

 

Kasvinsuojelu

Tarjoamme täydellisen kasvinsuojelupaketin. Pakettiin kuuluu annostustarpeen arvioiminen yhdessä asiakkaan kanssa ja sen jälkeen suoritetaan  torjunta yhdessä sovitun määrän mukaisesti. Varastostamme löytyy yleisimmät torjunta-aineet.

Mistelien käsittely glyfosaattitorjunnan yhteydessä sisältyy hintaan.Meillä on vuosittainen perusmaksu sekä tehokkaasta työstä tuntiveloitus.

Keskiveloitus oli viime vuonna 18,00 €. Hinta-haarukka on melko laaja, 8-35 €/ha riippuen tantereen tasaisuudesta. Lisäksi veloitamme torjunta-aineet erikseen.

Työkalut, joita käytämme, ovat Amazon 4500 UX kasvinsuojeluruisku jossa on 24 m työskentelyleveys ja UF900 (vuosimalli 2013) jonka työskentelyleveys on 12m. Traktoreissamme on GPS ohjaus. Heinikon torjunta suoritetaan leveillä renkailla keväällä ja syksyllä välttääksemme heinikon vaurioitumisen.  Vedentäytössä käytetään pumpulla varustettua 3000 l  säiliövaunua.

Kylväminen

Suoritamme kylvöt kaikissa olosuhteissa Väderstad Spirit 600C kylvökoneella. Ei ole väliä jos kynnät, äestät tai jos vaikka haluat kylvää suoraan 10 vuotta vanhaan heinikkoon. Kylvökoneemme on erittäin monipuolinen ja toimii kaikissa olosuhteissa.

Jos haluatte, voimme tarjota viljantuotannon kokonaisurakalla sisältäen kyntämisen, karhitsemisen, kylvämisen, puinnin ja kuivaamisen.

Me varastoimme viljansiemenet puolestanne, näin vältätte jäännöserät varastossanne ja teille tulee vähemmän lajikevaihtoja. Maksatte vain käytetystä viljansimenmäärästä. Kylvämisen yhteydessä tuomme viljansiemenet maatilallenne. Apulanta on ainoa, joka teidän tarvitsee hankkia varalle.

Sadonkorjuu

Tarjoamme puinnin Claas Tucano 320-puimurilla. Puimurin työskentelyleveys on 5,40 m ja se on varustettu taittuvalla leikkuupöydällä kuljetuksen helpottamiseksi.

Tarjoamme myös viljan kuljetuksen puinnin yhteydessä.

Viljakauppa

Kuivauspalvelu

Suoritamme eri viljalajien  kuivausta asiakkaan toivomuksen mukaan. Meillä on myös mahdollisuus viljan kylmävarastointiin ennen kuivausta.

Viljojen varastointi

Voimme varastoida Teidän viljat niin, että voitte hakea ne pienissä erissä tarpeen mukaan.

Viljan myynti

Myymme rehuviljaa joka toimitetaan kuorma-autolla suoraan Teille, tai niin että haette sen itse varastostamme.

Viljan lajittelu

Voimme parantaa viljanne laatu lajittelemalla sitä BÜHLER SMA 05:lla.

 


 


Yhteydenotto

Jos haluat lisätietoja urakkapalveluistamme, voit täyttää alla olevan lomakkeen ja lähettää sen meille. Tekstikenttään voit kirjoittaa vapaamuotoisen tekstin aiheesta, josta olet kiinnostunut. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Haluan että minuun otetaan yhteyttä

Nimi*
Yritys
Osoite*
Sähköposti
Puhelin*
Teksti          

Webdesigner

Copyright © 2008-2022 Söderby Entreprenad