Alkusivu

 

Svenska Suomeksi

 
Alkuun
Palvelut
Dokumentit
 

Toimintaamme kuuluu kylväminen, sadonkorjuu ja kasvinsuojelutyöt maanviljelijöille Kokkolan ja Pietarsaaren seudulla.


Tavoitteemme

Tavoitteemme on olla johtava palveluntuottajayritys maanviljelijöille alueellamme, sekä tehokkuudessa että laadullisesti. Samalla haluamme tuoda markkinoille uusia nestemäisiä kasvinsuojelutuotteita ja lannoitteita.  Lisäksi haluamme kehittää toimivan jälleenmyyjäverkoston tuotteillemme koko Suomessa.
 

 

 


 

Yritysprofiili

Kaikilla yrityksen osakkailla on kokemusta maanviljelystä. Pystyäksemme investoimaan viimeisimpään tekniikkaan ja saavuttaaksemme paremman tuottavuuden ja taloudellisen kannattavuuden, päätimme perustaa osakeyhtiön, joka omistaa koneet.

Yrityksemme pystyy näin tarjoamaan urakointipalveluja toisille maanviljelijöille.

Kaikilla osakkailla on jo ennestään kokemusta urakoinnista.

Asiakkaitamme ovat pienet maatilat, joilla ei ole resursseja investoida nykyaikaisiin laitteisiin, sekä nopeasti kasvavat maatilat joissa maanviljelijöillä ei ole riittävästi aikaa tehdä kaikkia töitä itse. Molemmat asiakasryhmät voivat hyödyntää suurtuotannon edut sekä saavat käyttöönsä viimeistä tekniikkaa ja ammattitaitoa .

Kolmannen asiakasryhmän muodostavat ne, jotka ostavat kasvinsuojelutuotteitamme kaikenlaiseen kasvintuotantoon puutarhureista maanviljelijöihin.

 

 

 


Ajankohtaista :


Yhteystiedot

Puhelin
050 5118941
FAKSI
06 834 6488
Postiosoite
Åsbackantie 768, 68500 Kruunupyy
Sähköposti
Yleiset asiat: info@soderbyentreprenad.fi
Myynti: shop@soderbyentreprenad.fi
Webdesigner

Copyright © 2008-2016 Söderby Entreprenad