Alkusivu

 

Svenska Suomeksi

 
Alkuun
Palvelut
Dokumentit
 

Toimintaamme kuuluu kylväminen, sadonkorjuu ja kasvinsuojelutyöt maanviljelijöille Kokkolan ja Pietarsaaren seudulla.


Tavoitteemme

Tavoitteemme on olla johtava palveluntuottajayritys maanviljelijöille alueellamme, sekä tehokkuudessa että laadullisesti. Samalla haluamme tuoda markkinoille uusia nestemäisiä kasvinsuojelutuotteita ja lannoitteita.  Lisäksi haluamme kehittää toimivan jälleenmyyjäverkoston tuotteillemme koko Suomessa.
 

 

 


 

Yritysprofiili

Kaikilla yrityksen osakkailla on kokemusta maanviljelystä. Pystyäksemme investoimaan viimeisimpään tekniikkaan ja saavuttaaksemme paremman tuottavuuden ja taloudellisen kannattavuuden, päätimme perustaa osakeyhtiön, joka omistaa koneet.

Yrityksemme pystyy näin tarjoamaan urakointipalveluja toisille maanviljelijöille.

Kaikilla osakkailla on jo ennestään kokemusta urakoinnista.

Asiakkaitamme ovat pienet maatilat, joilla ei ole resursseja investoida nykyaikaisiin laitteisiin, sekä nopeasti kasvavat maatilat joissa maanviljelijöillä ei ole riittävästi aikaa tehdä kaikkia töitä itse. Molemmat asiakasryhmät voivat hyödyntää suurtuotannon edut sekä saavat käyttöönsä viimeistä tekniikkaa ja ammattitaitoa .

Kolmannen asiakasryhmän muodostavat ne, jotka ostavat kasvinsuojelutuotteitamme kaikenlaiseen kasvintuotantoon puutarhureista maanviljelijöihin.

 

 

 


Ajankohtaista :


Yhteystiedot

Puhelin
050 5118941
Postiosoite
Åsbackantie 768, 68500 Kruunupyy
Laskutusosoite
Verkkolaskuosoite: 003720049311
          Operaattori: 003708599126 (Open Text)
Mikäli ette pysty lähettämään verkkolaskuna löytyy myös seuraavat vaihtoehdot
Postitse: Söderby Entreprenad Ab, PL 57755, 01051 LASKUT . Huom ainoastaan lasku saa lähettää tälle osoitteelle, ei muita asiakirjoja tai mainoksia
          Sähköpostitse pdf-liitteenä : fennoa.FI.P.153495-7@docinbound.com . Huom lasku on oltava yhtenä pdf-tiedostona liitteenä sähköpostiin.
Sähköposti
Yleiset asiat: info@soderbyentreprenad.fi
 
Webdesigner

Copyright © 2008-2022 Söderby Entreprenad